تویا، شرکتی که در سال ۲۰۱۴ متولد شد توانست تا پایان ۳۰ ژوئن ۲۰۲۱، در بیش از ۲۲۰ کشور جهان و ۱۰۰ هزار فروشگاه، خدمات خود را ارائه کند. (خدماتی که شامل ایجاد زیرساختهای مناسب جهت گسترش اینترنت اشیا میباشد و اکنون این شرکت توانسته خود را به عنوان بزرگترین پلتفرم اینترنت اشیا دنیا معرفی کند)
**پلتفرم چیست؟
به مجموعهای از سختافزارها و نرمافزارها، که بستری را فراهم میکنند تا ما بتوانیم به هدف نهایی خود برسیم، پلتفرم میگویند. یکی از پلتفرمهای قدرتمندی امروزی، اینستاگرام است. (این مجموعه از سختافزارها و نرمافزارهایی تشکیل شده که خروجی اش میشود همان چیزی که عموم مردم از آن استفاده میکنند)، یا تلگرام نوع دیگری از پلتفرم است. (پس پلتفرم، ساختار یا بستری است، که به ما اجازه میدهد کاری را انجام دهیم) اما در زمینه اینترنت اشیا و هوشمندسازی تجهیزات، بزرگترین پلتفرم دنیا توسط شرکت تویا به وجود آمده و این شرکت سهم بزرگی از رشد صنعت هوشمندسازی اشیا را به خود اختصاص داده است.
**خط زمانی
۲۰۱۴.. تویا متولد شد.
۲۰۱۵.. اولین ماژول Wi Fi ساخته شده توسط تویا، رونمایی شد. (این ماژول، جزیی از زیرساختهای اینترنت اشیا میباشد)
۲۰۱۶.. شرکت تویا برنده جایزه بهترین سختافزارهای هوشمند چین شد.
۲۰۱۷.. اولین کنفرانس تجاری در مورد اینترنت اشیا برگزار شد.
۲۰۱۸.. شرکت تویا برنده جایزه پلتفرم به هم پیوسته هوشمند شد. (همچنین برنده جایزه ترمینالهای هوشمند شد) (دومین کنفرانس تجاری اینترنت اشیا هم در این سال برگزار شد)
۲۰۱۹.. تویا جایزه نوآوری در صنعت اینترنت اشیا را برنده شد و جز ۲۵ استارتاپ برتر دنیا قرار گرفت، به نوشته مجله معتبر فوربس.
۲۰۲۰.. کنفرانسهای تجاری دیگری در زمینه اینترنت اشیا برگزار شد، جزییات بررسی گردید و تفاهم نامههایی بین تویا و دولتهای محلی امضا شد.
۲۰۲۱.. سهام تویا در بورس نیویورک عرضه شد تا قدم مهم دیگری در جهت توسعه اینترنت اشیا برداشته شود.
آینده.. جهانی که در آن همه چیز هوشمند شده باشد، جهانی پر از ممکنها!
این، خلاصهای از مسیر تویا تا به امروز بود، مسیری که باعث شد تویا به بزرگترین پلتفرم اینترنت اشیا دنیا تبدیل شود./پایان